Cum se poarta voalul de mireasa

Cum se poarta voalul de mireasa

Pentru ca in ziua nuntii sa arati fabulos, iar fotografiile din albumul de nunta sa iti trezeasca amintiri placute, noi iti oferim cateva sfaturi utile legate de stil.

Deoarece coafura trebuie sa completeze cu stil rochia de mireasa si voalul, iata  de ce detalii trebuie sa tii cont ca sa arati asa cum iti dorestii la propria nunta:

1. Incearca sa ai in vedere ca modul in care porti voalul iti influenteaza direct look-ul. Astfel, daca porti voalul pe frunte, este recomandat ca parul tau sa fie pieptanat pe spate sau strans intr-un coc. Voalurile fixate cu o diadema sau tiara arata cel mai bine atunci cand parul pica in valuri pe spate si pe umeri si este usor ondulat. Purtand un voal de mireasa impreuna cu o coronita, vei arata excelent daca parul tau este intors discret in onduleuri frantuzesti sau daca il porti in stilul Catherine Middleton.

2. Alege un voal care se potriveste cu rochia de mireasa , nu doar cu parul tau.
Atunci cand te decizi ce voal sa porti la nunta, trebuie sa stii exact ce tip de rochie vei purta pentru ca alegerea voalului se bazeaze in totalitate pe modelul de rochie purtat si abia apoi de stilul coafurii adoptate.  Este important sa ne amintim ca voalurile purtate mai pe spate nu sporesc in mod necesar coafura - acestea sunt concepute in principal pentru a se integra cu rochia de mireasa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest