Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par

Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par
Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par Ghid pentru mirese: Cum sa-ti alegi cel mai trendy accesoriu de par

Ornamentul de par este ultimul accesoriu care-ti defineste lookul de mireasa. Categoric, iti doresti sa alegi piesa perfecta, care sa-ti flateze chipul si rochia de mireasa. Nu-i lucru usor, insa www.viitoaremireasa.ro iti sare in ajutor.

Alege accesoriul de par perfect care sa-ti complimenteze rochia de mireasa

Intotdeauna accesoriul de par ar trebui sa se potriveasca cu rochia de mireasa in nuanta si stil. O rochie de mireasa cu detalii elaborate cere un accesoriu de par pe masura, in care sa se regaseasca detaliile rochiei. Si voalul de mireasa trebuie sa coreleze cu lungimea rochiei de mireasa: cu cat rochia e mai scurta, cu atat mai scurt e si voalul. Daca te-ai decis la un voal capela sau catedrala, rochia trebuie neaparat sa aiba trena.

Alege accesoriul de par care sa-ti flateze chipul

Probeaza mai multe accesorii, pana il gasesti pe cel care se potriveste cel mai bine fetei tale. Daca ai fata rotunda, trebuie sa balansezi cu o coronita, tiara sau floare. Nicidecum un voal fantana sau o voaleta supradimensionata. Daca ai fata lunga, trebuie sa adaugi amploare, printr-o palarie cu boruri largi sau o voaleta supradimensionata.

Alege accesoriul de par care sa se potriveasca coafurii tale

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest