Cum iti alegi accesoriile de mireasa?

Cum iti alegi accesoriile de mireasa?

Accesoriile de nunta clasice sau moderne completeaza cu stil look-ul unei mirese. Iata cum iti poti alege accesoriile de mireasa potrivite tinand cont de cateva reguli esentialie:

Alege prima data rochia de mireasa

Pentru ca accesoriile intregesc tinuta unei mirese, prima data concentreaza-te pe rochie si de abia apoi poti cumpara accesoriile de mireasa care iti desavarsesc tinuta. Chiar daca asistentii comerciali din magazinele destinate nuntilor iti fac o oferta tentanta si ofera discount la anumite articole doar ca sa te convinga sa le cumperi, inainte sa te lasi convinsa de oferta lor, limiteaza-te doar la accesoriile de care ai nevoie.

Nu incarca tinuta inutil

Accesoriile potrivite iti vor complimenta rochia, cu conditia sa nu exagerezi cu bijuterii voluminoase doar ca sa iesi in evidenta. Mirele tau vrea sa te vada pasind spre altar cu accesorii feminine si subtile, alese cu grija, nu cu un grup de ornamente.

Fii tu insati

Accesoriile potrivite te vor face sa te simti speciala daca sunt in ton cu personalitatea ta si vin ca o completare la rochia de mireasa. Daca esti o fata boho, o coronita sau diadema stil printesa nu este alegerea potrivita pentru tine. Dar, daca preferi ceva mai modern, ai grija ca accesoriile pe care le cumperi sa se potriveasca cu stilul tau personal. Gandeste-te la felul cum vei arata in fotografii peste ani si alege acele accesorii atemporale, care nu se demodeaza.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest