Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015

Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015
Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 Liv Hart: Accesorii de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015

Liv Hart este un designer de bijuterii care doreste sa creeze accesorii de mireasa unice, in ton cu personalitatea fiecarei mirei.

Accesoriile de mireasa vintage din colectia de toamna-iarna 2015 au fost inspirate de micile piese ornamentale pe care creatoarea Liv Hart le-a gasit in caseta de bijuterii a mamei sale in vremea copilariei.

Atrasa de aceste amintiri, ea a lansat colectia vintage de accesorii mireasa, destinata viitoarelor mirese care si-au pogramat nunta in sezonul rece din 2015.

Colectia Liv Hart 2015 este romantica si cuprinde voaluri mireasa, bentite, voalete mireasa dar si alte accesorii vintage.  Voalurile sunt tivite cu dantela, iar modelele complicate au un vibe vintage capricios, cu tonuri aurii, in timp ce bentitele de par au model floral, frunze si fluturi.

Aceste accesorii de mireasa din colectia de toamna Liv Hart 2015 sunt ideale pentru miresele boeme care organizeaza nunti romantice cu tematica rustica.

Accesoriile de mireasa au un stil eteric si pot fi vizionate in cadrul galeriei foto alaturate.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest