Alegerea accesoriilor in functie de coafura de nunta

Alegerea accesoriilor in functie de coafura de nunta

Considerata pana nu demult o tendinta desprinsa din fastul nuntilor regale, palaria inlocuieste sau completeaza accesoriile de par purtate cu mandrie de orice mireasa: cununa, tiara sau coronita.

Aceasta defineste stilul retro si face parte din tinuta de nunta a miresei  atunci cand palaria se potriveste cu rochia si coafura de nunta. Insa palaria nu este potrivita pentru orice mireasa, de aceea trebuie sa optezi pentru acele accesorii de par care te incadreaza intr-un anume stil si o anumita tipologie, cum ar fi: clasica, romantica, boema sau avangardista.

Si totusi, inainte de a alege accesoriile de par specifice, cel mai bine este sa te consulti cu un stilist. Acesta iti va spune cu certitudine daca sa optezi pentru o palarie sau pentru o voaleta, care este in ton cu rochia si coafura aleasa.

In timp ce unele mirese cred ca cireasa de pe tort este o diadema frumoasa, iata ce cred expertii despre elementele care desavarsesc stilul unei viitoare mirese. Si daca vrei sa arati impecabil in ziua cea mare, tine cont de patru pasi esentiali in alegerea accesoriilor de par potrivite, in functie de coafura.

Cere sfatul expertului
Inainte de a pleca la cumparaturi pentru alegerea accesoriilor de par potrivite, programeaza o intalnire cu stilistul tau si vorbeste despre ce anume ar trebui sa porti pe cap la nunta: tiara, banda de sustinere, cununa, diadema sau coroana. Intreaba-l pe stilist ce accesoriu iti recomanda, tinand cont de  lungimea parului, marimea capului si forma fetei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest