3 criterii importante in alegerea accesoriilor de mireasa

3 criterii importante in alegerea accesoriilor de mireasa

Cand, de unde si ce tip de accesorii sunt potrivite pentru rochia de mireasa sunt intrebari pe care orice miresica si le pune inainte de nunta. Pentru a-ti clarifica fiecare dintre aceste probleme, iata trei criterii dupa care este bine sa te orientezi atunci cand pornesti la cumparaturi pentru a achizitiona accesoriile de mireasa potrivite.

1. De unde sa le cumperi si la ce pret
Daca esti o mireasa precauta, in mod sigur ti-ai facut calculele inainte de nunta si ai stabilit impreuna cu logodnicul tau un buget de cumparaturi. Daca ti-ai propus sa il respecti cu sfintenie ca sa nu iesi pe minus, atunci iti poti face o idee despre cat costa accesoriile dorite consultand preturile pentru voaluri, diademe, mitene sau bijuterii nunta. In ceea ce priveste locul de unde poti cumpara accesoriile, o poti face vizitand un magazin fizic sau online cu accesorii de nunta.

Chiar daca nu te deplasezi la shopping din lipsa de timp, cand comanzi accesorii online, trebuie sa stii ca acestea pot fi returnate. Este dreptul tau de client, asa ca nu ezita sa le schimbi daca nu iti vin ca o manusa.

De la accesorii si bijuterii imitiatie la podoabe cu nestemate, poti alege orice lucruri doresti, cu conditia sa nu arate ca niste gablonturi. Important este sa se potriveasca cu verigheta si sa le porti cu placere in ziua cea mare.

2. Decolteul conteaza
Daca alegi o rochie cu decolteu indraznet, nu vei da gres cu un colier glam si o pereche de cercei opulenti. Croiala rochiei, decoratiunile si tipul decolteului sunt detaliile de baza dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea accesoriilor potrivite.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest