Ace par mireasa 2020 pentru coafuri superbe

Ace par mireasa 2020 pentru coafuri superbe

Pentru ca sezonul de nunti din 2020 bate la usa, este timpul sa vezi ce ace par mireasa pentru coafuri superbe poti purta la evenimentul vietii tale. Exista o multime de modele agrafe care iti asigura o coafura rezistenta, dar noi iti recomandam sa le alegi dupa culoare, model sau tema nuntii.

Acele par mireasa 2020 cu floare, cristale transparente, fluturasi sau fundite aduc o atingere speciala unei coafuri elegante. Principalele avantaje al acelor de par pe care trebuie sa le iei in considerare sunt: versatilitatea si rezistenta coafurii.

Parul va fi bine fixat fara un efort considerabil, iar acele de par pot fi folosite la orice coafura, fie ca alegi o coafura updo sau un coc clasic. Acele de par ofera o eleganta discreta, iar acestea pot fi folosite in loc de pieptan mireasa pentru a fixa voalul de mireasa.

La SelfEvents.ro gasesti ace de par cu pietricele colorate sau transparente, realizate din metal argintiu, inoxidabil. Un set are cinci ace mireasa, iar pretul lor accesibil le tranforma in accesoriile de par perfecte.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest