Accesoriile miresei de altadata -manusile si jartiera

Accesoriile miresei de altadata -manusile si jartiera

Se apropie ziua cea mare si tu nu te-ai hotarat daca sa accesorizezi rochia de mireasa cu o pereche de manusi chic sau cu o jarteluta senzuala? Intr-adevar, manusile nu sunt obligatorii in tinuta unei mirese, insa ce poate fi mai rafinat, mai fashionable si mai elegant decat o pereche de manusi albe?! Ca sa nu mai spunem de ametitoarea si traditionala jarteluta, care va face furori la momentul scoaterii ei!

Manusile miresei, cel mai elegant si fashionable accesoriu

Moda manusilor are o istorie destul de indelungata. In perioada romantismului, in Anglia, barbatii obisnuiau sa trimita manusi doamnelor pe care le admirau, in semn de iubire sincera si neconditionata. De asemenea, in Grecia Antica, miresele introduceau un cub de zahar in manusi pentru a avea o casnicie "dulce" si lipsita de probleme si necazuri. Astazi, nimic nu tipa a eleganta si rafinament mai mult decat o pereche de manusi de mireasa. Doar simpla idee a purtarii lor, ne duce cu gandul la imaginile iconice din „Camelot” sau „Breakfast at Tiffany’s”.  Cu toatele stim ca manusile sunt folosite la evenimentele formale. Astazi, ele reprezinta mai mult un element fashion si, la nunti, sunt complet optionale! Nu esti sigura daca sa optezi sau nu pentru un accesoriu atat de rafinat? Priveste ce ti-am pregatit si alege!

Manusi lungi cu dantela Irene, www.miresedisperate.ro/shop - 245 ron. Manusi de mireasa lungi. Sunt realizate din tull elastic fin si au o broderie din dantela Chantily in partea superioara. Florile din dantela au forma unui triunghi.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest