Ce accesorii par mireasa se poarta in 2019?

Ce accesorii par mireasa se poarta in 2019?

Urmeaza sa imbraci rochia de mireasa, dar vrei sa stii ce accesorii par mireasa se poarta in 2019? Ca sa mergi drept la tinta si sa nu dai gres, alege accesoriile de par potrivite, tinand cont de urmatoarele criterii:

1. Imbina practicul cu utilul. Acest lucru inseamna sa nu neglijezi tendintele, dar sa mizezi pe acel accesoriu de par care iti vine ca o manusa.

2. Tine cont de coafura aleasa. Vrei sa porti parul desfacut, prins in coc sau in coada de peste? Alege deci accesoriile potrivite pentru fiecare stil in parte.

3. Consulta-te cu stilistul. Din momentul in care ti-ai ales rochia de mireasa si ai ales coafura de mireasa, tot ce iti mai ramane de facut este sa ceri sfatul stilistului. Un sfat venit din partea unui profesionist te va conduce mai mult ca sigur spre accesoriile de par adecvate.

4. Daca nu stii ce sa alegi, mizeaza pe stilul clasic. Un coc clasic te scoate din incurcatura atunci cand nu stii cum sa te coafezi ca sa arati impecabil. In plus, purtand parul strans astfel, nici macar vantul nu iti va deranja parul, mai ales daca il fixezi cu accesoriile de par perfecte.

5. In 2019 se poarta accesoriile de par aurii. Poti miza pe o bentita aurie cu elemente inspirate din natura. Aceasta se potriveste mireselor boho-chic, dar si adeptelor stilului retro.

6. Accesoriile de par trebuie sa complimenteze intregul look. Acestea au rolul sa iti puna in evidenta fizionomia, coafura, dar si rochia de mireasa.

Acum, cand stii cum sa alegi accesorii par mireasa pentru o nunta programata in 2019, tot ce iti mai ramane de facut este sa testezi oferta curenta si sa cumperi accesorii dragute, care sa te faca sa stralucesti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest