Accesorii de par naturale pentru coafura miresei

Accesorii de par naturale pentru coafura miresei
Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei Accesorii de par naturale pentru coafura miresei

Ce zici de coronitele de mireasa cu flori sau de palariile de mireasa cu fructe? Acestea sunt cu siguranta accesoriile de par potrivite pentru miresele boho-chic, dar si pentru miresele care organizeaza un eveniment eco.

De la coronitele romantice cu flori la palariile cu fructe exotice, miresele din zillele noastre se pot bucura de cateva podoabe de par naturale, ca alternativa la clasicele accesorii si bijuterii de par.

Romantice si visatoare sau pregatite pentru noi aventuri, miresele pot obtine look-ul dorit cu ajutorul trandafirilor, a fructelor de padure si chiar a cireselor de iunie.

Alege accesoriile de par naturale care sunt in ton cu personalitatea ta, fie ca preferi o coronita de flori, frunze si fructe sau preferi ceva simplu, colorat si aromat.

Foto: Pinterest.com

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest