Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa

Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa
Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa Accesorii de mireasa: Voaluri de mireasa

Voalurile de mireasa lungi pana la podea sunt adesea preferatele mireselor clasice. De lungime capela sau catedrala, voalurile de mireasa intregesc coafura celei care le poarta.

In timp ce viitoarele mirese obisnuite poarta voaluri scurte sau de lungime Capela, majoritatea mireselor de vita nobila – printese si regine – prefera voalurile impunatoare care depasesc cu cativa metri lungimea rochiei de mireasa.

Voalurile catedrala merg foarte bine la rochiile formale, dar si la rochiile de mireasa cu trena, iar voalurile capela cu sau fara broderie depasesc in lungime rochia de mireasa cu maxim 20 de cm si le avantajeaza pe miresele inalte.

Si pentru ca voalurile de mireasa protejeaza mireasa de spiritele rele, inseamna ca un voal cu cat este mai lung, cu atat va juca mai bine rolul unui inger protector.

Pagina 1/38

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest