Vera Wang Bridal 2013

Vera Wang Bridal 2013

Posibil, probabil, cea mai anticipata dintre toate colectiile de rochii de mireasa ale viitorului sezon, Vera Wang a facut ceea ce face ea cel mai bine: a schimbat directia, a stabilit trendul si a ridicat nivelul pentru colegii ei designeri de rochii de mireasa.

Colectia Verei Wang 2013 a fost, relativ, socanta pentru critici si spectatori, indreptandu-se catre o directie in care niciun designer de rochii de mireasa nu a indraznit sa se aventureze pana acum: o simfonie in rosu puternic si stacojiu, fara nici macar o panglica alba la vedere!

Insasi designerul a descris inspiratia pentru cea mai recenta colectie a sa "Simbolistica rosului, indraznet de romantic, sarmant, protector, maiestuos, seducator si sexy. De la daliile rosii si pana la stacojiul pasional, purpuriu si cinabru..."

Aceste rochii, de-a dreptul superbe, intr-un mod nebunesc, vorbesc singure. Bijuteriile intorc privirile in drumul mireselor spre altar si sunt ideale pentru cele ce vor sa se simta asemeni unor dive. Completeaza-ti aspectul cu o fusta "impanata" cu drapaje grele si un mix luxuriant de materiale si forme. Iata semnatura Vera Wang!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest