Vedetele isi doneaza obiectele preferate pentru a ajuta mamele in dificultate

Vedetele isi doneaza obiectele preferate pentru a ajuta mamele in dificultate

Joi, 14 februarie, la Paltul Parlamentului, a avut loc evenimentul ce marcheaza deschiderea targului Expo Ideal Mariaj. Seara a inceput cu o defilare de coafuri, care mai de care mai interesante, ideale pentru o viitoare mireasa. Atmosfera a fost intretinuta de acobatii puse in scena cu sprijinul Circului de Stat din Bucuresti.

Alaturi de noi am avut cativa "ingerasi" care si-au dorit sa devina vedetele serii, fetitele au urcat una cate una pe scena, care mai de care mai eleganta. Printre acestea s-au numarat: fetita Denisei Nechifor si a lui Adrian Cristea; Andra, fiica lui Codrin Stefanescu; fetita lui Eniko Georgescu; fetita Mariei Simion( Wonder Lolita); Stefania, fiica lui Madalin Ionescu si fetita lui Christian Sabach.

Seara s-a incheiat cu  o defilare de moda a burlacilor din politica romaneasca si din showbizz-ul autohton: Andrei Tinu, Cezar Tanase, Daniel Robu si Vasile Calofir. Vestimentatia lor a fost asigurata de Ego Men's Fashion Concept.

Si cum dupa o prezentare de costume barbatesti, trebuie sa avem parte si de o prezenta feminina, Oana Roman a acceptat propunerea sa imbrace pentru prima data rochia de mireasa.

Vedeta serii a fost nimeni alta decat Andreea Marin, care a primit un trofeu pentru implicarea ei in actiunile umanitare. „Multumesc organizatorilor Expo Ideal Mariaj pentru hotararea de a acorda sprijin Fundatiei Pretuieste Viata si proiectului Scoala Mamelor, suntem onorati. A fost o seara in care m-am simtit bine vazand rochii si costume bine croite, oameni frumosi si veseli.", a spus Andrea.

Printre cei prezenti la eveniment au fost Cristian Ciocan si familia domnului Marius Marinescu.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest