Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi

Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi
Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi Vara in Malta – delicii culinare si retete stravechi

Pentru vacanta din acest sezon estival devenim practici: admitem ca dragostea trece prin stomac. Cinele romantice, pranzurile in care lenevesti savurand mancarea, gustul bun al bucatelor locale dau vacantei in doi ingredientele perfecte.

In Malta ai parte de un decor natural atat de romantic incat fiecare masa vine insotita de o priveliste uimitoare si produse traditionale de exceptie.

Ce te asteapta in meniu? Orice doresti! Si va spunem drept – bucataria malteza este un deliciu pentru gurmanzi si o provocare pentru cei care respecta o dieta. Mereu insa un adevarat festin al aromelor.

Malta iti ofera o multime de posibilitati de petrecere a vacantei fara a te priva de indulgentele cu care vrei sa te rasfeti. Gastronomia locala imbina influentele a trei mari culturi – cea malteza, cea italieneasca si cea arabeasca iar la umbra teraselor, ajungem la bautura fara de care nici o masa nu este completa – vinul.

In cazul in care am uitat sa va spunem, majoritatea restaurantelor, teraselor, pub-urilor, cluburilor sunt pe malul marii, ceea ce va garanteaza in permanenta o priveliste uimitoarea asupra Mediteranei. Vara aceasta Malta Travel va invita sa descoperiti insulele si irezistibilele retete culinare locale.

Pentru a va facilita alegerile atunci cand ajungeti la fata locului, ne-am gandit sa va spunem cateva din cele mai cautate produse traditionale.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest