Top 10 aranjamente florale cu pene

Aranjamentele florale de nunta folosite pentru a decora mesele invitatilor sunt un must-have pentru o nunta perfecta, iar alegerea lor este una dificila. In sezonul primavara-vara 2013, aranjamentele florale care contin pene vor fi la mare cautare, motiv pentru care am pregatit pentru tine o lista de 10 superbe aranjamente florale cu pene.

 

1. Aranjament de nunta cu flori si pene de strut, www.posh-events.ro. Un superb si sofisticat aranjament floral realizat din trandafiri, orhidee Dendrobium si pene de strut de un alb imaculat. Vaza acestui aranjament este una din sticla transparenta, inalta si eleganta.

 

Aranjament de nunta cu flori si pene de strut, www.posh-events.ro

 

2. Aranjament floral de nunta, cu pene de paun, www.madelinnedecor.com. Acest aranjament floral este unul colorat modern, in nuante de violet, verde si turquoise. Pentru un plus de eleganta, aranjamentul prezinta si patru pene inalte de paun.

 

3. Aranjament floral cu pene lila, www.agentiarina.ro. Aranjamentul este realizat in nuante de lila, albastru-marin si verde crud, reprezentand o superba combinatie de flori si pene drabs, de calitate A.

 

4. Aranjament central cu pene de strut si flori, www.sky-lantern.ro. Un aranjament placut si elegant realizat din pene albe de strut, flori si bile albe cu gel aranjate intr-o eleganta vaza din sticla.

 

Aranjament floral de nunta, cu pene de paun, www.madelinnedecor.com Aranjament floral cu pene lila, www.agentiarina.ro Aranjament central cu pene de strut si flori, www.sky-lantern.ro

 

5. Aranjament floral cu pene de strut, www.depozituldeflori.blogspot.ro.  Acest aranjament floral este lucrat cu trandafiri ivory, gerbera roz si trandafiri micuti violet. Pentru un plus de rafinament, baza aranjamentului floral este una din pene albe de strut, asezate intr-o vaza-turn.

 

6. Aranjament floral, www.rayna.ro. Un aranjament floral romantic si senzual, cu flori de culoare rosu-sangeriu si frunze verzi. Elementele originale si spectaculoase ale acestui aranjament sunt lumanarile albe pe suport auriu si esarfa boa din pene de strut.

 

7. Aranjament floral cu pene de strut, www.bufete.ro. Acest aranjament floral este unul modern si distractiv colorat in roz-fuchsia, rosu, verde-crud si albastru-marin. Alte elemente spectaculoase sunt penele albe de strut, siragurile de perle albe si vaza roz a aranjamentului.

 

Aranjament floral cu pene de strut, www.depozituldeflori.blogspot.ro Aranjament floral, www.rayna.ro Aranjament floral cu pene

 

8. Aranjament floral de masa cu pene de paun, www.posh-events.ro. Compozitia florala este una diversa, aranjamentul fiind lucrat din trandafiri, miniroze,eustoma, irisi si santini. Detaliile finale ale aranjamentului sunt penele de paun si vaza inalta din sticla transparenta.

 

9. Aranjament floral cu pene de strut, www.sotsisotie.ro. Aranjamentul floral este unul modern, realizat din trandafiri de un rosu-sangeriu, pene de strut si o masca venetiana. Aranjamentul este asezat intr-o vaza subtire, inalta, de culoare rosie.

 

10. Aranjament cu flori artificiale si pene de strut, www.madelinnedecor.com. Un aranjament simplu, dar de efect, realizat din cale artificiale si pene de strut de un alb imaculat. Aranjat intr-o vaza eleganta, argintie, acest aranjament poate fi o alegere cat se poate de inspirata si de moderna.

 

Aranjament floral de masa cu pene de paun, www.posh-events.ro Aranjament floral cu pene de strut, www.sotsisotie.ro Aranjament cu flori artificiale si pene de strut, www.madelinnedecor.com

 

    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!