Top 10: Cereri in casatorie

Cu siguranta o declaratie de dragoste poate capata farmec si prin moduri mai inedite. Daca vrei sa ii oferi iubitei tale o amintire de neuitat, noi ti-am pregatit 10 modalitati de a o cere in casatorie. 
 
1. Creeaza un blog care sa aiba ca tema cererea in casatorie. Posteaza poze cu voi doi, melodiile voastre preferate, intamplari haioase sau romantice prin care ati trecut. Ai grija sa nu uiti de cuvintele magice: “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Dupa ce ai terminat, trimite link-ul iubitei tale.
 
2. Aranjeaza ca un politist sa o opreasca in timp ce vine spre casa si sa inventeze o amenda. Politistul va fi un actor desavarsit, el va completa si un proces verbal pe care i-l va inmana la sfarsit. Va izbucni in lacrimi de fericire cand va vedea ca amenda este de fapt o cerere in casatorie facuta de tine.
 
3. Cere-o in casatorie in zece limbi diferite. Trimite-i prin curierat un tablou pe care vei scrie propozitia “Vrei sa te casatoresti cu mine?" in mai multe limbi straine, complet noi pentru ea. La sfarsit ofera-i solutia in limba romana.

4. Ati petrecut o seara minunata impreuna. Mergeti cu masina spre casa si pe partea dreapta vedeti un panou foarte mare. Atrage-i atentia. Cand isi va ridica ochii va realiza ca nu este o simpla reclama, ci numele ei la inceputul unei cereri in casatorie.
 
5. Aveti multe amintiri si clipe petrecute impreuna? Daca tu nu mai tii minte exact locul in care ai sarutat-o pentru prima oara, ea cu siguranta nu a uitat. Sapa adanc in trecutul vostru si aminteste-ti locurile care stii ca au impresionat-o profund.
Cere-o in fata unui spectacol, a unei piese de teatru, la restaurantul vostru preferat. Si nu uita sa te pui in genunchi.
 
6. Folosesti magneti in forma de litere si in timp ce pregatiti o cina romantica impreuna, scrie-i pe frigider cerea in casatorie. Inelul il poti strecura in paharul cu sampanie.
 
7. Ofera-i un puzzle cu piese mari si usor de asamblat. Cand il va rezolva, va ramane muta de emotie caci in fata ei va aparea scris “Vrei sa fii sotia mea?”. Atunci e momentul sa-i dai inelul!
 
8. A fost plecata un timp la parinti sau in interes de serviciu? Asteapt-o la aeroport sau la gara cu o pancarta mare pe care sa scrie “Vrei sa fii sotia mea?”. Va fi cea mai frumoasa revedere.
 
9. Profita de faptul ca iubeste sa faca cumparaturi in mall. Aranjeaza cu personalul magazinului ei preferat sa anunte prin boxe cererea ta in casatorie. Sau roaga-i sa o astepte cu flori si cu melodia voastra pe fundal, urmand ca la final sa-ti joci si tu rolul de petitor.
 
10. Comanda flyere pe care sa imprimi o cerere romantica in casatorie. Imprastie-le prin zona in care locuieste iubita ta si scoate-o la o plimbare. Cand se prinde care-i toata „schema”, ofera-i inelul de logodna.
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!