Rochii de seara scurte in fata, lungi in spate

Rochii de seara scurte in fata, lungi in spate

In sezonul primavara-vara 2013, rochiile cu modele asimetrice vor fi in topul trendurilor. De aceea, rochiile de seara scurte in fata, dar lungi in spate vor fi la mare cautare. Pentru ca sunt assa de moderne si de stylish, am pregatit pentru tine 10 modele superbe de rochii de seara scurte in fata, lungi in spate.

1. Rochie de seara din colectia Paris Tony Bowls 2013, model 113717, www.elitemariaj.ro, 2410 Ron. O rochie spectaculoasa si indrazneata, de un rosu intens si cu model floral in relief pe fusta.

Rochie de seara din colectia Paris Tony Bowls 2013, model 113717, www.elitemariaj.ro, 2410 Ron

2. Rochie de seara Margot din colectia Reflexii 2013, oferita de Divine Atelier, www.divine.ro, designer Luminita Cosleacara. Aceasta rochie cu model asimetric prezinta un decolteu indraznet in forma de V si un decupaj in V pe spate, pentru finalizarea unei creatii cu totul si cu totul deosebita.

3. Rochie de seara Sherri Hill, model 1562-5, oferita de Ivory, www.e-ivory.ro. O rochie romantica, croita din voal de matase lila, cu un decolteu in forma de inima si aplicatii stralucitoare pe bust.

4. Rochie de seara din colectia Paparazzi 2013, model 93008, www.avangardebrides.ro, 1840 Ron. O rochie intr-o nuanta electrizanta de bleu, cu decolteu in forma de inima si aplicatii din paiete pe corset.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest