Rochii de mireasa pentru mirese romantice

Rochii de mireasa pentru mirese romantice

Perfecte pentru evenimente organizate in mijlocul naturii, rochiile de mireasa din colectia Poetica 2014 de la Atelier Divine te indeamna sa iti planifici nunta intr-un loc plin de romantism, unde parfumul florilor sau marea inspumata creeaza cadrul perfect al unei nunti de vis.

Daca esti o mireasa care prefera nuntile in aer liber, poti alege pentru propriul eveniment o rochie de mireasa creata de designerul Luminita Cosleacara de la Atelierul Divine, care te va transforma cu siguranta intr-o aparitie incantatoare si plina de farmec  romantic.

1. Adori dantela Chantilly si ai un aer inocent? Atunci rochia de mireasa Alena croita in linie A, cu decolteu inima  si detalii rafinate iti va evidentia farmecul copilaresc. Pentru o nunta in aer liber, fie ca evenimentul are loc pe un camp cu flori multicolore sau pe tarmul marii, coronita de flori este accesoriul nelipsit pentru o mireasa plina de candoare care isi traieste visul de dragoste. 

rochia de mireasa Alena

2. Daca vrei sa traiesti in prezent povestea cenusaresei intr-un castel din basm si sa pavezi cu flori drumul spre altar, pentru o nunta in aer liber, rochia de mireasa Amber din colectia Poetica 2014 este alegerea potrivita. Traieste-ti povestea de iubire intr-un cadru pictural imbracand o rochie diafana din tulle cu dantela Chantilly de la Atelier Divine. 

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest