Restaurante ce organizeaza nunti in judetul Neamt

Restaurante ce organizeaza nunti in judetul Neamt

Pentru o nunta reusita ai nevoie de un restaurant care sa faca din evenimentul tau un spectacol deosebit. Iata o selectie care te ajuta sa faci o alegere buna.

1. Restaurant Balad'oR. Eleganta unei receptii porneste de la alegerea locatiei potrivite pentru un moment care se doreste unic in viata fiecaruia. Ultima tendinta este aceea de a combina utilul cu placutul si de a opta pentru un loc deschis, ferit de aglomeratia urbana si de betoanele sufocante. Mirii isi vor surprinde invitatii aducandu-i intr-un loc in care spatiul generos, aerul mereu curat, gradinina inflorita, iazul si peisajul de poveste le va crea impresia unei evadari din cotidian ... Date de contact: Pangarati- Neamt, tel. 0727.736.685/  0372/ 709.926,  http://www.balador.ro, E-mail: office@balador.ro

2. Restaurant Casa Arcasului. Restaurantul Casa Arcasului este de peste 30 de ani un punct de referinta pentru bucataria din zona Moldovei. Renovat si reutilat in anul 2011, restaurantul satisface cele mai exigente si rafinate gusturi ale gastronomiei traditionale si internationale. Deservit de personal calificat si cu renume in domeniu, restaurantul organizeaza petreceri private, evenimente de firma sau familie. Date de contact: Targu Neamt- Neamt,  str.Cetatii nr.40, tel. 0723.118.189 (Magirescu Angelica), http://www.casaarcasului.ro,  E-mail: casaarcasului@yahoo.com.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest