Reguli vestimentare pentru alegerea costumului de mire

Reguli vestimentare pentru alegerea costumului de mire

Cand vine vorba de o ocazie speciala, orice barbat, fie ca este mire sau oaspete are nevoie de haine adecvate. De obicei, acest lucru nu este una dintre temele preferate pentru barbati. Si totusi, atunci cand sunt invitati la o nunta, domnii ar trebui sa cunoasca urmatoarele reguli vestimentare:

Costumul este obligatoriu. Indiferent ca nunta este formala sau semi-formala, nu se cuvine ca domnii sa apara la eveniment imbracati oricum. In cazul in care nunta are loc in timpul zilei si este programata vara, costumul trebuie sa fie confectionat din materiale usoare, in culori luminoase, potrivite pentru nunta: alb, bej, albastru, gri. Nuntile pe plaja ii scuteste pe domni de obligatia de a purta o cravata.

Daca nunta este planificata intr-o seara calduroasa in aer liber, este mai adecvat ca invitatii sa aleaga un costum intr-o culoare mai inchisa. Albastru marin si negru sunt cele mai bune alegeri in acest sens.

Pentru nuntile care au loc in alte perioade ale anului, tinuta masculina este mai formala. Toamna si iarna cand afara este timp racoros, se cuvine ca receptia sa aiba loc intr-o sala acoperita. In cazul in care nunta este formala, pentru cavalerul de onoare cea mai inspirata alegere este smokingul, in timp ce restul invitatilor vor purta la randul lor costume clasice, in culori inchise.

Alegerea accesoriilor. La smoking, papionul este un accesoriu esential, care aduce o nota de eleganta evenimentului. In schimb, pentru nuntile semi-formale domnii pot opta pentru cravata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest