Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian

Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian
Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian

Cofetaria Pasticceria Giuseppina s-a nascut din dorinta de a face cunoscuta in Romania arta cofetariei italiene renumita in toata lumea pentru calitatea si diversitatea cremelor utilizate.

Gusturi inedite precum torrone, gianduia, crochantino rhum, crema di malaga, zabaione, zuppa iglesse, crema catalana si multe alte arome cuceritoare, alaturi de ciocolata italiana pura si de gusturile racoroase de fructe va vor conduce intr-un alt taram al simturilor culinare.

Torturi de aniversare, torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi pentru copii sunt creatii speciale realizate de maestri cofetari.

Pornita acum opt ani din entuziasmul unui tanar roman si a unui cetatean italian, Cofetaria Pasticceria Giuseppina, renumita din sudul Italiei, Sicilia sau Napoli si pana in nordul Italiei, Roma sau Milano, a adus in premiera in Romania putin din spiritul special italienesc prin delicii ca: Baba, Cassata Siciliana, Canollo Sicilano sau Sette Velli.

Modelele de torturi pentru nunta au incorporate in ele imaginatia si stilul italienesc, lucruri recunoscute in lume prin Giorgio Armani sau Geanni Versace.

CONTACT:

Persoana de contact: Gherghe Cosmin

Tel:
0730.283.947

www.pasticceriagiuseppina.ro

www.facebook.com/PasticceriaGiuseppina

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest