Noaptea nuntii – prima noapte de dragoste?

Vremurile in care era obligatoriu ca mireasa sa fie virgina in noaptea nuntii sunt demult apuse. Obiceiul inca se mai pastreaza in anumite comunitati religioase. Insa, ramane la alegerea miresei daca face dragoste cu alesul ei inainte de cununie ori asteapta noaptea nuntii pentru a i se darui prima data. Cantareste argumentele pro si contra si alege ce te face fericita.
 
Virgina in noaptea nuntii
Semnificatia initiala a rochiei de mireasa se lega strans de puritatea fetei care urma s-o poarte. Daca alegi sa nu faci dragoste cu viitorul tau sot pana in noaptea nuntii, vei pasi in biserica asa cum cere traditia religioasa. Asta va aduce multe liniste in sufletul tau, cu atat mai mult daca religia este foarte importanta pentru tine. De asemenea, pe langa toata emotia si nebunia placuta din ziua nuntii, noaptea care va urma va avea pentru tine un farmec unic. Si asta pentru ca nu va fi o noaptea de dragoste la fel ca multe altele, ci va fi prima in care te vei darui cu trup si suflet mirelui tau.
 
Oricat s-ar sustine contrariul, orice barbat ar fi magulit ca iubita lui sa fie virgina in noaptea nuntii. Asa el ar fi primul care o initiaza in tainele dragostei. Astfel se va crea o relatie speciala. In plus, dupa ani de-a randul in care s-a considerat „demodata”, virginitatea in noaptea nuntii revine in forta, readusa pe tapet de vedetele de la Hollywood. Katie Holmes se jura ca s-a maritat virgina cu Tom Cruise.
 
Mireasa cu experienta
Multe cupluri locuiesc impreuna inca dinainte de casatorie si au relatii sexuale cu mult timp inainte sa se puna problema cununiei. Asa cum exista barbati pentru care virginitatea sotiei este un dar de pret, exista cel putin tot atatia care prefera o femeie cu experienta in pat.
 
Nu uita ca „prima data”, dincolo de implicarea emotionala, nu este intotdeauna o experienta de vis si deseori placerea vine cu timpul. Astfel ca multe femei nu risca sa transforme noaptea nuntii intr-o amintire prea putin placuta.
 
Principalul argument cand vine vorba de relatiile sexuale inainte de nunta este ca afli din timp daca te potrivesti din punct de vedere sexual cu iubitul tau sau nu. Ajungi sa cunosti preferintele si dorintele partenerului de cuplu si poti transforma noaptea nuntii intr-o experienta cu adevarat memorabila. 
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!