Melodii pentru dansul miresei cu tatal ei

Dansul miresei cu tatal ei este un moment special, in care mireasa isi poate exprima recunostinta pentru tatal ei. Alegerea melodiei pentru dansul miresei cu tatal ei nu este una usoara. Iti propunem 10 melodii pe care poti dansa la nunta cu tatal tau.
 
Natalie Cole si Nat King Cole – “Unforgettable”
O pieasa memorabila, cantata de un tata si o fiica. Nu ai cum sa nu simti afectiunea calda din versuri si linia melodica a piesei.
 
Frank Sinatra – “The Way You Look Tonight”
O melodie perfecta pentru dansul tata-fiica, caci ea exprima atat frumusetea miresei, cat si adoratia tatalui.
Stevie Wonder – “Isn’t she lovely”
O melodie calda si ritmata care ne vorbeste despre frumusetea si puterea relatiei tata-fiica. Va aduce, cu siguranta, bucurie si multe zambete!
Ray Allaire - “A song for my daughter”. Un cantec dedicat special de un tata fiicei lui, pe cale sa devina mireasa. Ce alta piesa se poate potrivi mai bine pentru dansul tata-fiica?
 
Jackson 5 - “My girl”. O piesa a indragitului Michael Jackson, de pe vremea cand se afla, alaturi de fratii sai, in trupa “Jackson 5”. Este vesela si ritmata, speciala pentru un tata si o fiica plini de viata.
 
John Mayer – “Daughters”. Un cantec ce ne vorbeste despre dragostea puternica a unui tata pentru fiica lui. Unica si melancolica, acesta piesa este alegerea perfecta pentru un dans atat de emotionant.
 
Al Martino – “Daddy’s little girl”. O piesa ce ne transpune in era anilor ’60, un imn al tatalui pentru fiica lui. 
 
Eric Clapton – “My Father's Eyes”. O piesa clasica ce expune sentimentele puternice ale unui tata pentru fiica lui. Exact asa cum o fiica este vazuta prin ochii tatalui ei.
 
John McDermott – “Daughter of mine”. Iata melodia perfecta, gandurile unui tata in ziua nuntii fiicei lui. O melodie special compusa de John McDermott pentru acest moment magic.
 
Seal - “A Father’s Way”. Coloana sonora a peliculei “Pursuit Of Happiness”, care ne vorbeste de greutatile prin care trece un tata si dorinta lui ca propriul copil sa nu repete aceleasi greseli.
 
Pentru lectii de vals cu instructor personal si coregrafii speciale iti recomandam Scoala de Dans DAnceTime, din Bucuresti.
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!