Machiajul in functie de tipul de ten: TENUL INCHIS

Daca faci parte din categoria femeilor care au un ten masliniu cu siguranta esti o norocoasa. Tenul masliniu este radiant si nu prezinta probleme, deci nu ai nevoie de prea mult machiaj pentru a iesi in evidenta. Exista insa cateva mici sfaturi cu privire la alegerea machiajului astfel incat sa se potrivesca cu tenul superb cu care mama natura te-a inzestrat.
 
Obrajii
Daca tenul tau are o nuanta olive mai deschisa alege nuante de rozuri pale si soft. Daca tenul tau are o nuanta olive mai inchisa atunci opteaza pentru plums si rose-uri. Evita sa folosesti nuantele de orange si peach deoarece sunt prea apropiate de culoarea tenului tau si nu te vor avantaja.
 
Ochii
Nuantele cele mai potrivite de fard de ochi pentru tenul masliniu pot fi cuprinse in doua palate de culori: una care cuprinde culori neutre precum maro, caramel, sand si o alta paleta cu nuante mai indraznete de gri, ciocolatiu sau auriu. Ar trebui evitat fardul de ochi in culori precum albastru si purple.
 
Buze
Cele mai des intalnite greseli pentru un astfel de ten sunt urmatoarele: culori prea aprinse (precum fuchsia) sau culori prea inchise.Oricare dintre cele doua variante este absolut nepotrivita pentru un ten masliniu. Alegerea optima in acest caz ar fi reprezentata de culori neutre sau pastelate soft.
 
Aceste sfaturi ti-au fost oferite de make-up artist Oana Dinculescu.
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!