Invitatii de nunta cu modele si printuri

Invitatii de nunta cu modele si printuri
Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri Invitatii de nunta cu modele si printuri

Printurile si patternurile sunt elemente must-have pentru o nunta a lui 2013. Daca iti doresti sa te folosesti de modele si printuri in invitatiile tale de nunta, am pregatit pentru tine o lista de 10 invitatii cu printuri superbe si moderne.

1. Invitatie de nunta model 019, www.gravat.ro, 12.50 Ron. O invitatie cu un print damask cat se poate de deosebit si de elegant. Insasi combinatia de auriu si rosu-burgund este una eleganta, care scoate in evidenta frumosul print.

Invitatie de nunta model 019, www.gravat.ro, 12.50 Ron

2. Invitatie de nunta model 046, www.gravat.ro, 13 Ron. O invitatie cu un print clasic, in carouri bej si nuante de maro. Banda albastra aduce un plus de culoare invitatiei si atrage atentia asupra numelor celor doi miri. Plicul este unul asortat invitatiei, avand un print in carouri asemanator.

3. Invitatie de nunta model 048, www.gravat.ro, 6 Ron. Printul acestei invitatii este unul pe cat de simplu, pe atat de elegant, realizat in negru pe carton alb. Blazonul auriu pe care sunt trecute initialele mirilor aduc un plus de rafinament acestei invitatii speciale.

4. Invitatie de nunta "Pentru totdeauna", www.asiris.ro, 5.2 Ron. Aceasta invitatie de nunta este una speciala cu un print floral si complicat dispus in centrul invitatiei. Trandafirul visiniu 3D, aranjat langa numele celor doi miri este un element special, care scoate in evidenta printul floral ce-l inconjoara.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest