Inele cu design floral pentru logodna

Cele mai romantice dintre voi stiu ca florile reprezinta simbolul dragostei! Primavara aceasta, inelele de logodna incrustate cu pietre in forme florale sau din aur modelat in forma de floare sunt la mare cautare. De la celebrul inel de logodna al regretatei Lady Diana, ce reprezinta o superba floare cu safir, trendul reinvie astazi in reinterpretari moderniste!
 
Inel de logodna cu design floral, www.bijuteriilarosa.ro - 3.650 ron. Un inel de logodna elegant ce reprezinta o floare din diamante si are diamante mici incrustate in banda ce inconjoara degetul. Este confectionat din aur 18K si are un diamant de 0,36ct.
 
 
Inel logodna cu design floral Rafael & Sons, www.cellini.ro - 5.520 ron. Daca vrei s-o dai pe spate, acest inel cu un design ultra-sofisticat este alegerea perfecta ! Inel de logodna realizat din aur roz de 18 kt si decorat cu diamante albe. Diamnatele insumeaza 0.25 cts.
 
Inel de logodna cu design floral Rafael & Sons, Cellini – 9.900 ron. Pentru cele care adora aurul alb si eleganta diamantelor, acest inel de logodna este perfect ! Inel realizat din aur alb de 18 kt decorat cu 49 diamante albe avand taietura brilliant. Diamantele insumeaza 0.64 cts .
 
Inel de logodna cu design floral Rafael & Sons, Cellini - 5.640 ron. Un model excelent pentru o femeie sofisticata si romantica. Inel din aur alb de 18 kt cu diamante albe taietura brilliant. Diamantele insumeaza 0.32 ct.
 
 
Inel de logodna cu design floral, www.degeorgia.ro - 5.696 ron. Inel de logodna cu safire de 2.11 carate, montate in 9.74 grame de aur de 14kt. Inelul are certificat de calitate, atesta caracteristicile bijuteriei, o garantie de 2 ani si o intretinere a bijuteriei in mod gratuit pe viata.
 
Inel de logodna cu design floral, DeGeorgia - 5.468 ron. Inel cu diamante negre de 0.38 carate si rubine de 0.22 carate, montate in 5.80 grame aur de 18 kt. Inelul are certificat de calitate, atesta caracteristicile bijuteriei, o garantie de 2 ani si o intretinere a bijuteriei in mod gratuit pe viata.
 
Inel de logodna cu diamante si design floral, DeGeorgia - 4.570 ron. Inel cu diamante de 0.23 carate (21 bucati) montate in 4.14 grame aur alb de 18 kt. Inelul are certificat de calitate, atesta caracteristicile bijuteriei, o garantie de 2 ani si o intretinere a bijuteriei in mod gratuit pe viata.
 
 
Inel diamante aur roz 18kt, www.degeorgia.ro - 6.403 ron. Inel de logodna cu diamante 0,26 ct montate in 5,11 gr aur roz 18kt. Inelul are certificat de calitate, atesta caracteristicile bijuteriei, o garantie de 2 ani si o intretinere a bijuteriei in mod gratuit pe viata. Nota informativa: pretul afisat in magazinul online poate sa difere fata de cel afisat in magazinele fizice - in functie de caratajul pietrei pretioase, gramaj etc.
 
Inel de logodna in forma de floare cu diamante albastre in aur alb, www.ineledelogodna.files.wordpress.com – 1.300 ron. Un model simpatic pentru o fire vesela si in ton cu trendul actual – diamantele colorate. Acest inel prezinta o suita de 7 diamante albastre dispuse central sub forma de floare, lucrate in aur alb de 10 carate.
 
Inel de logodna cu diamant DR113, www.coriolan.ro - 1.790 ron. Inel din aur alb sau galben cu diamant de 3.50 mm, 0.17 Ct si un gramaj de 2.14 gr (aur 14K). Valoarea diamantului este inclusa in pretul afisat. Pret aur 14K: 1,790 ron. Pre aur 18K: 1.990 ron.
 
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!