INVITATII DE NUNTA 2014: Top 10 tipuri de invitatii

O invitatie de nunta este scrisoarea prin care viitorii miri solicita destinatarilor sa ia parte la cea mai frumoasa zi din viata lor. Invitatiile de nunta sunt scrise intr-un limbaj formal, la persoana a treia si se trimit cu 5-8 saptamani inainte de nunta.

 

Daca ati programat data nuntii, dar inca nu ati gasit un model de invitatie care sa reflecte dragostea dvs., noi va propunem un top 10 al celor mai populare invitatii de nunta pentru 2014.

 

Incepand cu tema nuntii si schema de culori aleasa cu ocazia acestui eveniment, principalele tendinte in materie de invitatii de nunta in 2014 sunt:

 

1. Invitatii de nunta musicale. Pentru iubitorii de muzica, portativul cu note muzicale sunt detaliile centrale ce dezvolta aceasta tema. Invitatiile de nunta pot include o partitura muzicala cu marsul nuptial sau valsul mirilor, precum si orice alte elemente alese de actorii principali ai ceremoniei.

 

Invitatii muzicale

 

2. Invitatii romantice. Nunta este practic intalnirea cea mai romantica din viata unui cuplu pregatit sa  spuna "da" in fata oaspetilor. Dragostea lor poate fi simbolizata chiar prin intermediul invitatiilor de nunta, viitorii miri avand posibilitatea sa aleaga pentru evenimentul mult asteptat o imagine-simbol cu un design si finisaje deosebite.

Noi va propunem un copac al iubirii de pe trunchiul caruia ies in relief o multime de inimi, care sugereaza iubirea ce si-o poarta cei doi indragostiti.

 

Invitatii romantice

 

3. Invitatii hand-made. Acest tip de invitatii poarta amprenta viitorilor miri pentru ca este o creatie proprie executata manual intr-un stil unic.

 

Invitatii hand-made

 

4. Invitatii de nunta glamour. Concepute intr-un stil elegant si finisate manual cu deosebita grija, invitatiile de nunta glamour pun accent pe culoare, dar si pe elementele grafice deosebite pe care serigrafiat sau printat textul invitatiei.

In functie de preferinte, invitatiile  se pot realiza pe diferite culori, din cartoane speciale asortate.

 

Invitatii de nunta glamour

 

5. Invitatii de sezon. Aceste invitatii exprima decorul anotimpului ales pentru nunta. De exemplu, daca v-ati programat nunta vara, puteti opta pentru o invitatie cu tema marina, iar pentru o nunta de toamna frunzele colorate, conul aramiu si panglicile asortate pot intregi tabloul acestui anotimp.

 

Invitatii de sezon

 

6. Invitatii in diverse forme. Pentru o nunta nonconformista, colorata si surprinzatoare, invitatiile de nunta moderne, pot fi sugerate printr-o combinatie interesanta de forme, texturi si culori.

 

Invitatii in diverse forme

 

7. Invitatii vintage personalizate. Cu forme deosebite si un design unic, invitatiille vintage denota eleganta si preocupare pentru detalii.

 

Invitatii vintage personalizate

 

8. Invitatii cu numele mirilor. Invitatii de nunta cu poza, compuse din carton special  pot fi incadrate in rame elegante cu diverse detalii, cum ar fi panglici, flori si verighete.

 

Invitatii cu numele mirilor

 

9. Invitatii create de miri. Create dupa imaginatia principalilor protagonisti ai nuntii, acest tip de invitatii  sunt creatie proprie a mirilor pentru un eveniment sacru, solemn, clasic. Astfel de invitatii sunt executate cu deosebita grija pentru detalii.

 

Invitatii create de miri

 

10. Invitatii de nunta tematice. Aceste invitatii de nunta cu tematica, sunt creatii originale finisate manual cu deosebita grija. Sunt invitatii deosebite datorita temei romantice alese, a combinatiei de culori folosite sau a stilului caracteristic.

 

Invitatii de nunta tematice

 

 

    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!