Gheata carbonica la nunta

Daca-ti doresti efecte speciale la nunta, alege gheata carbonica. Transforma paharele de sampanie in mici vulcani spumosi! Invaluie dansul mirilor intr-o pelicula fina de ceata. Decoreaza masuta pe care sta tortul de nunta cu boluri efervescente. Uimeste-ti invitatii oferindu-le cocktailuri cu adevarat explozive!
 
Gheata carbonica: vulcanica, dar comestibila
Poate ai auzit de gheata carbonica, dar stii ce este ea si cum se obtine? Gheata carbonica sau gheata uscata este obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon la presiune atmosferica si are o temperatura de aproximativ -78,5 grade Celsius. De cativa ani gheata carbonica nu mai este folosita doar industrial, ci si pentru obtinerea de efecte speciale la petreceri. In functie de scopul pentru care o cumperi, se gaseste sub forma de granule, placi sau blocuri.
 
Daca esti vrajita de efectul efervescent pe care-l poti obtine in bauturi, stai fara grija! Gheata uscata este un produs comestibil, non-toxic. Desi arata ca o licoare magica, poate fi consumata fara probleme, nu lasa urme in pahar, ci doar in amintirea invitatilor la nunta.
 
Efecte speciale de gheata
Daca nu-ti surade sa oferi oaspetilor bauturi din care sa iasa… fum, poate vrei sa transformi ringul de dans intr-un loc de poveste. Tot gheata carbonica te va ajuta! Poti plasa recipiente speciale in colturile ringului si va parea ca tu si mirele tau plutiti printre norisori. Sau poti decora cu mici vulcani efervescenti masa de fructe sau cea pe care ai amplasat fantana de ciocolata.
 
Pentru ca gheata carbonica sa se pastreze in cele mai bune conditii, trebuie sa tii cont de cateva reguli. Odata ce ti-a fost livrata trebuie pastrata la loc uscat, racoros si aerisit, dar nu in frigider pentru ca poate decupla termostatul. Nu manevra granulele de gheata cu mainile goale, foloseste intotdeauna manusi si nu cumva sa inghiti granulele! Ele se folosesc doar in lichide!
 
Pentru a transforma bauturile a 100 de invitati in licori magice, ai nevoie cam de 1,5 kg de gheata carbonica. In general, pe piata se comercializeaza cantitati mult mai mari. Tine cont ca se mai „pierde” din cantitate intre momentul livrarii si cel al consumului. In plus, poti folosi restul de gheata uscata pentru decorarea ringului de dans.
Gheata uscata – 11 ron/kg + 36 ron/ambalaj termoizolant – pachet de 18 kg – www.dry-ice.ro.
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!