De ce sa inviti la nunta seful sau colegii de serviciu?

De ce sa inviti la nunta seful sau colegii de serviciu?

O data cu pregatirea listei de invitati, mirii se intreaba daca ar trebui sa invite la nunta pe unul dintre colegii de serviciu sau pe sef. Pe scurt, mirii nu trebuie sa se simta obligati sa invite la acest eveniment privat pe nimeni pentru ca nunta este ceva intim, iar aici nu au ce cauta decat rudele si prietenii apropiati ai cuplului.

Ca sa eviti orice drama, cel mai simplu este sa nu treci pe lista de invitati colegii de serviciu daca ai cu ei relatii strict profesionale. In acest mod, barfele si discutiile rautacioase vor fi inlaturate din start.

Pe de alta parte, daca il vei invita la nunta pe sef sau pe altcineva de la job, ceilalti se pot simti lezati pentru ca ei au fost tratati diferit, mai ales daca lucrezi intr-o firma cu personal restrans. In acest caz, ai doua posibilitati: ori ii inviti la nunta pe toti oamenii care lucreaza cu tine, ori renunti la acest gest definitv.

Exista o exceptie de la regula cand poti invita la nunta o parte dintre angajati, fara ca ceilalti sa se simta ofensati. Aceasta situatie apare atunci cand colegialitatea de la birou se extinde in timpul liber. Daca ai cu cineva de la munca o relatie mai speciala, este firesc sa ii inviti la nunta pe acei colegi care iti sunt alaturi in afara orelor de serviciu. Singura conditie este sa nu le inmanezi la locul de munca invitatiile sau sa aduci in discutie nunta la serviciu.

In ceea ce il priveste pe sef, ii poti lansa o invitatie la nunta daca sunteti amici si consideri ca acest gest dragut este de bun augur. Dar aminteste-ti: nimeni nu te poate obliga sa inviti pe cineva la nunta din politete, atata timp cat nu iti face placere prezenta anumitor persoane.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest