Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie

 

Dana Rogoz se va casatori cu iubitul ei, regizorul Radu Dragomir, cu care are o relatie de opt ani.

 

Dana Rogoz a anuntat, pe blogul ei: "Am spus Da!". Ea a postat si o fotografie cu inelul primit in dar, o bijuterie pe care scrie "Oui".

 

Dana Rogoz tocmai s-a intors din vacanta de Paste, pe care a petrecut-o impreuna cu Radu in Europa, cu o veste pentru cei apropiati: a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, cu care are o relatie de opt ani si a spus "da".

 

"Stiam ca noi plecam in Germania sa ne cumparam o rulota cu care sa calatorim de acum inainte prin toata lumea, dar nu banuiam nimic mai mult. Culmea e ca de multe ori, in pauzele de la filmari in timp ce imi asteptam chemarea la cadru intr-o rulota, ma gandeam ca ce frumoasa ar fi o luna de miere petrecuta cu o astfel de casuta pe roti prin Europa...", a spus Dana.

 

"Acum cativa ani, cadou de ziua iubitului meu, am inchiriat-o pentru un weekend chiar pe cea de la filmari, am parcat-o in fata casei, l-am trezit la 6 dimineata si i-am spus: «Hai!». Am petrecut atunci unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viata noastra, la munte, in rulota noastra, in care am facut pe inserat vin fiert", a mai spus Dana.

 

"De atunci ne-am dorit amandoi ca la un moment dat sa avem rulota noastra. Radu a planuit totul, a aranjat cumpararea ei din Germania si am plecat intr-acolo cu ocazia Pastelui. Pe drumul spre casa, mai exact in Praga, chiar in prima zi de Pasti, Radu m-a cerut. In rulota. Simplu, foarte sincer si emotionant. Da, am plans", spune Dana.

 

    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!