Cum sa spui "Nu" celor care incearca sa te ajute cu organizarea nuntii

Cum sa spui

Desi sunt bine intentionati, membrii familiei si prietenii care se ofera sa iti dea o mana de ajutor cu organizarea nuntii te pot pune intr-o situatie delicata fara intentie. De aceea, chiar daca stra-matusa vrea sa iti imprumute rochia de mireasa din dantela pe care a purtat-o candva la propria nunta, iar varul se ofera sa faca pe DJ-ul, daca vrei sa scapi cu orice pret de bunavointa apropiatilor trebuie sa inveti sa spui "nu", fara insa a le jigni sentimentele.

Este posibil ca tu sa urasti dantela, iar playlistul pe care il are in dotare varul tau sa nu corespunda cu gusturile personale, asa ca tine cont de intuitie si da-le un raspuns ferm, dar precis.

Poti sa spui "Nu" celor dragi atunci cand incearca sa te ajute cu organizarea nuntii astfel:

In functie de personalitatea persoanei si situatia specifica, o idee este sa spui cat de mult apreciezi sprijinul oferit, dar deja ai obtinut ceea ce doreai, in sensul ca ai comandat rochia de mireasa, ai muzica asigurata si prin urmare tot ce vrei de la ei este sa accepte invitatia lansata de tine la nunta.

Si daca insista sa te ajute in continuare, poti raspunde stra-matusii ca accepti cu imprumut sa porti la eveniment o bijuterie vintage, cat despre DJ, spune-i ca vei avea nevoie de el la alte petreceri, care vor urma dupa nunta.

Cine doreste, te poate ajuta cu realizarea cocardelor, a invitatiilor de nunta sau cu idei legate de designul tortului. In acest mod, nu iti vei jigni familia si prietenii care vor sincer sa te ajute cu organizarea nuntii.

De asemenea, un refuz politicos poate fi dat si in urmatoarea varianta.

Spune-i matusii ca te poate insoti la atelierul de moda la care ti-ai comandat rochia de mireasa, in timp ce pe DJ roaga-l sa pregateasca o lista de melodii pentru petrecerea burlacilor, sugerandu-i totusi un anume gen muzical care este pe placul mirelui, ca sa nu ii spui direct ca muzica pe care ti-o sugereaza nu e genul tau.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest