Cu gandul la luna de miere

Cu gandul la luna de miere
Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere Cu gandul la luna de miere

Frig? Inghet? Luna februarie ne-a adus furtunile de zapada si ne-a facut pe toti sa visam la zilele de vara, la baile de soare si joaca in apa calda a marii. Fie ca ne luam timp liber inainte de nunta sau imediat dupa aceea, luna de miere este menita sa ne relaxeze.

Timpul este pretios, trece repede si parca ti-e pofta sa le faci toate: sa inoti in ape cristaline, sa iei cina admirand un apus de soare, sa petreci cu voie buna pana dimineata.

In Malta, cunoscuta in vremuri stravechi drept insula de miere, ai parte de tot rasfatul necesar.

Si cum 14 Februarie bate la usa agentia Malta Travel s-a gandit sa ofere cuplurilor ce se casatoresc in 2012 un pachet special pentru vacanta in Malta. Vara aceasta tinerii casatoriti primesc gratuit sampanie si cos de fructe la sosire, camera cu vedere la mare si o sedinta de masaj pentru o relaxare deplina. Curiosi?

Insulele malteze au cea mai cristalina apa din Mediterana, majoritatea hotelurilor, restaurantelor si teraselor sunt la malul marii iar orasele si peisajul inconjurator iti smulg exclamatii de admiratie.  Pe scurt, ai parte de o atmosfera romantica indiferent in care zona a insulelor alegi cazarea. Beneficiezi de libertatea de a hoinari in voie si de a gasi tot ceea ce vrei  fara sa strabati distante mari.

In capitala Valletta, declarata patrimoniu UNESCO, stradute pitoresti  indeamna la shopping, terasele iti ofera refugiu in fata soarelui iar gradinile Barakka sunt locul ideal pentru fotografii de album. 

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest