Costume pentru nasi in 2014

Luand in considerare materialul si culoarea din care este confectionat costumul, dar si gradul de confort pe care ti-l ofera, incearca sa te consulti cu nasa si cu finii inainte de a cumpara un costum pentru nas.

 

In calitate de parinti spirituali pentru miri, nasii trebuie sa poarte la nunta o tinuta impecabila, fie ea clasica sau moderna.

 

Pentru ca te vei afla permanent alaturi de nasa langa protagonistii principali de la nunta - mirele si mireasa - noi iti sugeram sa fii atent la detalii si sa alegi costumul de nas care iti vine ca "turnat".

 

Citeste tot articolul despre Costume pentru nasi in 2014 pe www.totulpentrumiri.ro 

    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!