Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro

In 2010 sunt in tendinte coafurile de mireasa ce creeaza o imagine cat mai naturala si idilica, insa clasicul coc ramane oricand alegerea perfecta in cea mai frumoasa zi a vietii tale. Stilizat sau lejer, clasic, romantic sau modern, un updo perfect este preferatul mireselor de pretutindeni. Doru Condruti, hair stylist, iti propune 4 coafuri de mireasa lejere si stilizate pentru ca tu sa fii cea mai frumoasa mireasa!
 
Coafura pentru o mireasa clasica
Inspiratie: Cocul banana din anii 80.
Cum se realizeaza: Cu un burete de volum, fiind mult mai usor si practic de coafat. Styling-ul este lejer, parul nu se tapeaza si este mult mai usor de modelat. Suvitele ondulate se realizeaza cu ajutorul unui ondulator conic.
 
Coafura pentru o mireasa romantica
Inspiratie: Elementele fixe si finisate din stilul spaniol.
Cum se realizeaza: Extrem de usor, deoarece ne delimitam zonele pe care dorim sa le coafam folosind buretii de volum si apoi finisam coafura si o modelam in forma finala. Partea din fata se onduleaza foarte usor respectand sensul de crestere a firului de par. Astfel parul este mai usor de modelat si aspectul este foarte natural. Se foloseste un styling flexibil la coafare si un styling strong la final. Pentru a nu ingheta coafura aplicam la final, in acelasi timp, fixativ strong si luciu de par.
 
Coafura pentru o mireasa moderna
Inspiratie: Creasta punk, stilul spaniol si onduleurile anilor 60.
Cum se realizeaza: Partea fixa din zona lobului occipital se imbraca in burete de volum si apoi se modeleaza. Creasta din zona topului se coafeaza cu ajutorul unui ondulator, se tapeaza usor (in functie de volumul dorit) apoi se modeleaza cu ajutorul unui styling flexibil. Se fixeaza in clipsuri si daca forma este cea dorita, se foloseste styling strong combinat cu luciu de par. Se inlatura usor clipsurile (la montare nu trebuie fixate foarte tare pentru a nu lasa urme pe par) si se adauga accesoriile.
 
Coafura pentru o mireasa retro
Inspiratie: Cutele anilor 60 si elementele fixe din stilul spaniol.
Cum se realizeaza: Pentru a realiza cutele, se alege o zona triunghiulara pe calota. Restul parului se strange in partea din spate: fie pe centru, fie intr-o parte (in functie de preferintele miresei) si apoi se imbraca cu un burete de volum. Se alege o forma care se modeleaza si se fixeaza foarte bine in agrafe. In zona calotei se aleg mese subtiri, se foloseste un fixativ strong, apoi se ruleaza pe un ondulator conic.
 
La final, cand am terminat de coafat toata zona topului, parul se piaptana foarte bine, se modeleaza si se fixeaza in clipsuri. Are un aspect natural si astfel dam forma acelor cute specfice epocii retro. Se aplica fixativ strong pentru o fixare foarte puternica si apoi luciu de par. Daca este necesar, ne folosim de agrafe.
 
Pretul unei coafuri de mireasa Doru Condruti variaza intre 400 si 600 ron. Pentru accesorii si bureteii de volum se achita o garantie, iar daca acestia se returneaza in termen de 7 zile de la data evenimentului, se restituie garantia.
Vrei o coafura de mireasa superba care sa fie adaptata stilului si personalitatii tale? Nu ezita sa contactezi:
 
doru31er@yahoo.com
0721. 699. 478
0721. 213. 309
    ????????...

Magazinul Viitoarelor Mirese! Tot ce-ti trebuie pentru nunta!

  • Joben de nunta
    Joben de nunta Descriere: Apreciat in ansamblul unei nunti cu tematica clasica, acest joben elegant este un accesoriu original pentru strangerea darurilor. Jobenul de culoare neagra, tipic englezesc este accesorizat cu fundite albe, iar dupa nunta, mirii pot depozita in el cele mai dragi amintiri, de aceea casuta de dar treb 109 RON Vezi detalii
  • Pahare nunta miri si nasi
    Pahare nunta miri si nasi Descriere: Paharele de sampanie cu picior sunt destinate mirilor sau nasilor. Avand o forma deosebita se adauga celorlalte accesorii pentru a avea o nunta de neuitat. Ele pot fi realizate in orice combinatie coloristica. Paharele au o inaltime de 22 cm. 99 RON Vezi detalii
Furnizori nunta Vezi lista tuturor furnizorilor »
Tot ce-ti trebuie pentru organizarea nuntii! Numere de telefon, galerie foto!