Cele mai frumoase saruturi din filme

Cele mai frumoase saruturi din filme
Cele mai frumoase saruturi din filme Cele mai frumoase saruturi din filme Cele mai frumoase saruturi din filme

Thomas Edison, cel mai prolific inventator al secolului XX a surprins pentru prima data un sarut pe film in anul 1896. De la imaginile surprinse de acesta pe film si pana la celebrele flash-uri cinematografice cu saruturi pasionale, scurte, french sau sfioase nu mai e decat un pas.

Sarutul este un simbol al iubirii si primul ingredient care conduce spre o noapte incendiara alaturi de mangaierile tandre si privirile duioase ale indragostitilor. Aceasta dovada de dragoste, interpretata in filmele romantice cu atata naturalete iti starnesc in inima pasiunea si te fac sa iti pui intrebarea: oare in spatele camerei de filmat ce se intampla de fapt intre amorezii de pe marile ecrane.

Intr-un top al celor mai autentice momente de iubire am inclus saruturi pasionale interpretate de actori foarte cunoscuti de publicul larg. Ei au luat parte cu toata fiinta lor la acest moment romantic - sarutul - starnind printre spectatori o atmosfera intima, plina de tandrete. Unii actori au jucat doar teatru, pe cand altii, asemeni personajelor din pelicula The Notebook nu au rezistat pasiunii care a tot crescut pe durata fimarilor devenind un cuplu, conform propriilor declaratii. Sa speram ca de aceasta data iubirea dintre cei doi actori va fi mai lunga decat cea din film.

Un top al celor mai reusite saruturi din filme arata in conceptia mea astfel:

1. Primul loc revine intr-un clasament personal protagonistilor din filmul The Notebook Ryan Gosling si Rachel McAdams care au trait un moment de pasiune in ploaia dezlantuita si rece, sugestiva pentru scurta lor poveste de amor. Pentru scena sarutului ei au primit si un premiu MTV 2005.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest