Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day

Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day
Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day Cele mai frumoase 10 gesturi de iubire de Valentine’s Day

Ziua Indragostitilor este momentul perfect pentru a-i arata dragostea si afectiunea, jumatatii tale. Nu este nevoie sa apari la o emisiune televizata sau sa-I scrii pe cer “Te Iubesc”! Psihologii spun ca gesturile marunte sunt cele care conteaza cel mai mult si consolideaza o relatie. Ii poti cumpara exact ceea ce stii tu ca-si doreste, insa lucrurile materiale palesc in comparatie cu cele mai sincere gesturi de iubire. Iata ce poti face pentru el/ea.

1. Intorceti-va in locul acela special in care v-ati cunoscut! Amintiti-va cat de emotionati erati cand v-ati atins pentru prima oara. Scrieti-va sentimentele pe hartie! Retraiti cele mai frumoase experiente avute impreuna. Vizitati locuri care poarta amintiri speciale pentru voi. Important este sa reinviati trecutul in fiecare etapa a relatiei voastre.


2. Mai pastrati lucruri de la inceputul relatiei voastre? Scrisori, notite amuzante sau sexy… sau chiar petale de flori puse la presat. Cititi-va declaratiile de dragoste, in timpul unei cine romantice. Va veti trezi razand si inrosindu-va, gandindu-va la momentul in care le-ati conceput.

3. Dedica-i zilnic o pagina de jurnal! Arata-i cat de indragostit/a esti de ea/el, scriind zilnic intr-o pagina de jurnal calitati pe care le regasesti la iubitul/iubita tau/ta. Lista nu va fi lunga, la inceput. Poti incepe acest “task” cu doua saptamani de Valentine’s Day. Vei observa ca in fiecare zi vei descoperi cate un lucru minunat. Spre exemplu: “M-am trezit in aceasta dimineata alaturi de cea mai minunata persoana din lume.” Nu uita sa treci data, se va simti flatat/a cand ii vei citi.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest