Cele mai cool rochii de seara argintii

Cele mai cool rochii de seara argintii

Toate femeile sunt constiente ca nuanta platinei lucioase este pe cat de pretentioasa si capricioasa pe atat de gratioasa si sublima. Daca paietele, aplicatiile si broderiile pretioase sunt trendul momentului, e bine de stiut ca ele merg de minune pe rochiile de culoarea argintului. Sunt cool, in tendinte si de-a dreptul stralucitoare, asa ca noi ti-am pregatit o selectie!

 

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7420, Bien Savvy - 2.948 ron. Urmareste o linie sirena si este accesorizata cu pietre si paiete argintii. Iata o rochie de seara ce te va ridica la rangul de regina!

 

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7603, www.biensavvy.ro - 2.816 ron. Ultra-chic, aceasta rochie de seara se remarca prin volanasele delicate si eleganta fundei supradimensionate din talie.

 

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7415, Bien Savvy -2.288 ron. De un argintiu inchis, aceasta rochie scurta este extrem de sexi si perfecta pentru o petrecere de neuitat.

 

Rochie de seara Cristallini Boutique, Allure 6262, www.rochiiseara.ro - 1.330 ron. Aceasta rochie de seara tip sirena avantajeaza orice silueta. O rochie de seara cu mult stil!

 

Rochie de seara Cristallini Boutique, Blush C434 - 1.499 ron. O rochie scurta,extrem de eleganta cu manecile cazute pe umeri si bustul impodobit cu pietre pentru un plus de rafinament.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest