Ce dresuri purtam?

Ce dresuri purtam?

Dresurile sunt un accesoriu feminin, adesea usor neglijat dar extrem de senzual si atractiv cand imbraca picioarele unei femei .


Fie ca sunt mate sau texturate, inchise la culoare sau viu colorate, dresurile Mondex  se gasesc intr-o gama variata : cu model, colorate, simple, mate, texturate, cu banda adeziva, cu plasa, etc in scopul de a satisface orice nevoie si a completa vizual orice outfit.

Accesoriul de baza al unei tinute elegante, dresul, este nelipsit din garderoba feminina. Rolul sau poate fi foarte diferit: poate atrage privirile barbatilor, "cuminte" si elegant pentru intalnirile de afaceri, sofisticat sau chiar excentric pentru petreceri.


Culori puternice (albastru, rosu, mov) de dresuri pot inlocui cu brio accesoriile traditionale (cercei, coliere,etc), reusind astfel sa transforme o tinuta prea monotona sau monocromatica.


Poti sa porti un dres intr-o nuanta inchisa (negru) si cu un model discret pentru o tinuta office. Acesta descopera cat trebuie din frumusetea picioarelor sau, dimpotriva, acopera acolo unde este necesar.

shop.mondex.ro


Un dres cu modele fanteziste se potriveste acelora care in fiecare zi vor sa fie unice. Cu ajurorul acestora nu o sa-ti lipseasca niciodata imaginatia plus ca, in fiecare zi, tinuta va parea diferita, chiar daca tu vei face numai niste mici modificari!

Pentru un efect de alungire a picioarelor, opteaza pentru dresuri cu dungi si imprimeuri cu linii verticale. Daca esti mignona atunci nu opta niciodata pentru dresuri sau colanti cu dungi orizontale deoarece reduc vizual lungimea picioarelor.

Poarta dresurile atunci cand temperatura de afara te indeamna, ori poarta-le pur si simplu pentru a transforma radical tinuta pe care o porti..

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest