Chiar daca tortul mirilor este "vedeta" principala de la masa, bufetul cu bomboane, numit si candy bar este menit sa intretina atmosfera printre invitatii prezenti la nunta.
Bufetul cu dulciuri poate fi completat si de un bufet cu fructe, potrivit pentru invitatii care nu consuma zahar din diverse motive, insa acest deliciu festiv inlocuieste oricand cu succes marturiile.
Pentru ca bufetul cu dulciuri sa fie apreciat de invitati, este recomandat sa amenajati un spatiu dedicat pentru candy bar care sa cuprinda un sortiment variat de bomboane, prajituri, fursecuri, muffins decorate cu inimioare si alte bunatati divers colorate.
Acest bufet suedez va deveni si mai special, o data impodobit cu diverse obiecte decorative care fac ca dulciurile sa para si mai apetisante.
Cand vorbim despre amenajarea unui candy bar, nu putem spune ca exista anumite tendinte pentru acest an sau pentru 2014, deoarece alegerea dulciurilor intregesc meniul care este atent selectionat de catre miri in functie de gusturile personale.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.