Black Friday iti aduce lenjerie sexy cu reducere de pana la 60%

Black Friday iti aduce lenjerie sexy cu reducere de pana la 60%

Daca iti place shoppingul online sau te delectezi macar cu privitul vitrinelor virtuale, este aproape imposibil sa nu fii auzit despre "Black Friday" - o zi mult asteptata de catre toti iubitorii de cumparaturi.

Traditia zilei de "Black Friday" sau "Vinerea Neagra", isi are originea in Statele Unite ale Americii si, desi nu este o sarbatoare oficiala, a ajuns sa aiba faima uneia si sa fie asteptata cu nerabdare de cumparatori, datorita reducerilor masive de preturi pe care magazinele le anunta in ziua respectiva.

Preluata recent si de magazinele din Romania, „Black Friday" va fi celebrata anul acesta in data de 23 noiembrie, iar vestea cea mai buna este ca in acest an va puteti bucura de reduceri si la produsele pe care femeile le iubesc cel mai mult: lenjeria si accesoriile sexy.

Aceasta oferta speciala va astepta pe SevenSins.ro, unul dintre cela mai populare si apreciate magazine de lenjerie intima si erotica.

Daca inca asteptati ocazia potrivita cu care sa va rasfatati cu o lenjerie fina, ziua pe care sa o dedicati celebrarii senzualitatii voastre feminine sau de ce nu, cautati un prilej pentru a dezlantui fantezii secrete... atunci, nu mai asteptati! 

Rezervati-va ziua in calendar, potriviti-va ceasurile si pregatiti-va pentru a prinde cele mai bune preturi din an la zeci de articole de lenjerie sexy si rochii incitante, timp de 3 zile consecutine!

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest