Bien Savvy prezinta Follow Me, o noua colectie de seara

Bien Savvy prezinta Follow Me, o noua colectie de seara

Bien Savvy a lansat la inceputul lunii trecute o noua colectie de seara, numita Follow Me. Dedicata femeii sofisticate si inzestrate cu sex appeal debordant, EA, noua colectie de seara Bien Savvy este o invitatie catre femeia care cultiva romantismul din sufletul si visele ei. Fiecare rochie este o intrupare a uni vis ascuns, o dorinta care se vrea materializata si celebrata prin croieli inovatoare, in culori de esenta tare, care ofera contrastul ideal intre rafinament si comoditate.

Noile rochii de seara Bien Savvy raman spectaculoase, dar in acelasi timp au o nota de nou, de un plus de feminitate si senzualitate. Rochiile sunt chiar o celebrare a femeii, care pentru o seara se transforma si prin rochia pretioasa pe care o poarta, simte ca lumea ii sta la picioare.

Rochia de seara Bien Savvy creata special pentru noi, femeile mature, culorile si liniile alese special pentru a avantaja corpul femeii mature, pune in valoare eleganta naturala a mamei, a iubitei, a sotiei, a viitoarei mirese sau a tinerei adolescente care face primii pasi catre maturitate.

Colectia Follow Me este o invitatie la vis si la manifestarea acestuia, totul devenind un spectacol vibrant al femeii care se transforma intr-o aparitie fascinanta.

Follow Your Way, rochie de seara burgundy din dantela, voal, catifea si tulle, cu accente transparente, decupaje si insertii gandite pentru a subtia talia, colectia Follow Me, BIEN SAVVY

Follow Your Way Follow Your Way

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest