6 idei de lenjerie sexy pentru noaptea nuntii

6 idei de lenjerie sexy pentru noaptea nuntii

Rochia de mireasa este esentiala pentru aspectul exterior, dar miresele trebuie sa aleaga pentru noaptea nuntii lenjeria intima potrivita. Iata cateva idei pentru a alege lenjeria intima potrivita pentru petrecerea privata.

Sofisticata. Un combinezon dantelat arata intotdeauna sofisticat si sexy. Nuantele de caramel, cafea cu lapte, bej si roz sunt apropiate de culoarea pielii tonifiate. Combinate cu visiniu sau negru confera o eleganta rafinata unei tinute formata dintr-un sutien denim si un slip/pantalonas scurt, dantelat pe margini. O astfel de tinuta inspira simturile mirelui dornic sa petreaca o noapte a nuntii de neuitat in bratele doamnei sale.

Femeia fatala. Cucereste-ti alesul inimii din prima noapte a casniciei voastre dezvaluindu-ti rotunjimile apetisante intr-un corset dantelat si provocator. Transparent sau nu, corsetul prins cu sireturi sau nasturi este ideal pentru mireasa fatala cu silueta de viespe.

Fata din vecini. Alege o tinuta familiara, lejera si sexy. Rochita scurta si sexy, prinsa in portjartier il va incinge automat pe sotul tau. Chiar daca ati dansat pana in zori, aceasta tinuta nu il va lasa rece pe mire.

Regina misterioasa. Orice barbat este fascinat atunci cand femeia de langa el ii dezvlaluie doar o parte din atuurile trupului ei. Fii seducatoare si alege o camasa de noapte lunga din matasuri fine si satin, brodata cu pietricele ornamentale. Asorteaza-ti lenjeria de noapte cu bijurerii scumpe si astfel vei fi in noaptea nuntii o regina adevarata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest