5 scuze inventate de domnisoarele de onoare ca sa renunte la nunta

5 scuze inventate de domnisoarele de onoare ca sa renunte la nunta

Sunt momente in viata cand lucrurile mai putin placute ne surprind pe neasteptate. Un astfel de incident poate avea loc chiar inaintea nuntii, iar autoarea surprizei poate fi chiar una dintre domnisoarele de onoare.

Te-ai bazat pe ea pana in ultimul moment, iar acum prietena ta cea mai buna iti arunca bomba cea mare: s-a razgandit si renunta la rolul de domnisoara de onoare. Desi la aflarea unei astfel de vesti iti vine sa tipi, sa plangi sau sa te manifesti intr-un mod nepoliticos, respira adanc, trage aer in piept si incearca sa te calmezi.

Ca sa nu ii raspunzi cu aceeasi moneda prietenei tale, afla ce motive intemeiate are sa te lase balta chiar inainte de nunta.

Printre cele mai inventate scuze ca sa renunte la nunta, domnisoarele de onoare pot spune ca:


1. Bugetul nu ii permite sa pacopere cheltuielile de la nunta.

Desi nu se simte in largul ei sa recunoasca, cea care trebuia sa iti fie domnisoara de onoare nu are suficienti bani de investit pentru rochie, petrecerea burlacitelor si alte costuri aferente evenimentului tau. Daca insisti  ca ea sa ramana pe lista domnisoarelor de onoare, cauta o cale de mijloc si ajut-o financiar. In loc sa dea bani pentru o rochie de nunta noua, poate imprumuta una sau macar inchiria.

O solutie practica puteti gasi impreuna si pentru celelalte cheltuieli de nunta (pantofi, bijuterii, coafura), astfel incat sa nu isi dea finantele peste daca isi asuma rolul de domnisoara de onoare. Iar in ceea ce priveste petrecerea burlacitelor, ori renunti la distractie, ori te multumesti cu o petrecere mica in care fiecare plateste ceea ce consuma. In acest fel prietena ta va fi prezenta la nunta, daca singurul motiv care o ingrijora era lipsa banilor.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest