10 sfaturi practice pentru ca ploaia sa nu iti strice ziua nuntii

10 sfaturi practice pentru ca ploaia sa nu iti strice ziua nuntii

Ploua, dar asta nu inseamna ca ziua nuntii tale este distrusa. Astfel de fenomene atmosferice sunt frecvente, mai ales daca evenimentul a fost programat intr-o zi capricioasa de toamna sau de primavara. Pastreaza-ti optimismul fara sa te gandesti ca ploaia este un semn care prevesteste ceva rau. De fapt,la unele dintre cele mai frumoase nunti a plouat intreaga zi, insa planurile nu le-au fost date peste cap mirilor.

Si pentru ca ploaia sa nu va stea in cale, fie ca nunta este una intima cu tematica rustica sau una cu multi invitati, ia in considerare cele 10 sfaturi prezentate mai jos, care te vor ajuta sa invingi vremea rea:

1. Alege o rochie de mireasa practica. Daca modelul este unul lung pana la podea, cu trena catedrala, vei avea nevoie de ajutorul domnisoarelor de onoare in caz de ploaie.

2. Foloseste produse de machiaj rezistente la apa. Nu lasa ca stropii de apa sa iti intinda mascara pe toata fata. Ar fi pacat pentru fotografiile de nunta. In schimb, alege un rimel rezistent la apa si foloseste un fixativ de par de calitate, daca vrei o coafura impecabila, care sa ramana intacta indiferent de vreme. Ploaia nu trebuie sa afecteze machiajul si parul , iar aceste mici ajustari fac diferenta pentru fotografii pe tot parcursul zilei.

3. Apeleaza la serviciile unei agentii de evenimente. Ia-ti o parte din griji de pe umeri si contacteaza o firma de organizare nunti. Profesionistii te vor invata ce trebuie sa faci in caz de ploaie. De exemplu, acestia ii pot indruma pe miri sa aleaga o locatie de nunta eleganta. Deci atentie la iarba si la terenurile imbibate cu apa pe timp ploios, mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor cu tocuri.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest