10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie

10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie
10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie 10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie 10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie 10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie 10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie 10 motive pentru care iubitul tau se teme sa te ceara in casatorie

Sunteti impreuna de ceva vreme si inelarul tau este inca gol? Iti tot bati apropouri, insa “printul” tau fie se face ca ploua, fie se fofileaza, fie nu e deloc perspicace. Prima idee care iti vine in minte este sa il intrebi pe sleau daca are de gand sa te faca mireasa lui. Insa, inaine de a face asta, afla care sunt motivele pentru care marea intrebare intarzie sa apara. Cele 10 frici ale barbaului tau sunt bine intemeiate, depinde doar de tine daca i le poti alunga!

Teama de angajament. Daca fuge, in general, de obligatii si angajamente, s-ar putea sa nu te ceara niciodata de sotie. Singura modalitate in care poti afla ceea ce gandeste, este sa aveti o dicutie serioasa, intr-un moment relaxant. Nu-l presa, ofera-i timp, insa fa-l sa inteleaga ca nu esti dispusa sa-l astepti la nesfarsit!

Teama ca ii vei ingradi libertatea. Asta este, cu siguranta una dintre cele mai mari temeri ale barbatilor. Astazi rataceste cu prietenii la o bere, maine trebuie sa-ti ceara aprobarea, fara teama ca-l vei verifica din 5 in 5 minute. Cea mai buna solutie este sa-i demonstrezi ca nu va trebui sa renunte la tabieturile si hobby-urile lui, decat in masura in care isi doreste.

Teama ca il vei refuza. Nu este pe deplin convins de dragostea si devotamentul tau. Fie esti prea rece cu el, fie iti este dificil sa-ti exprimi sentimentele. Daca vrei sa porti cea mai cool rochie de mireasa in curand, arata-i cat de multi il iubesti si ofera-i semnale despre cat de pregatita esti sa-i devii sotie. Daca urmariti impreuna o emisiune de traveling, spune-i: “Ar fi locatia perfecta pentru luna noastra de miere, nu-i asa?”

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest