10 ciorapi si dresuri sexy pentru portjartier

10 ciorapi si dresuri sexy pentru portjartier

Desuurile! Senzualele si irezistibilele desuuri, ce in combinatie cu portjartierul, confera cea mai sexy imagine a miresei moderne.

Compune o mica simfonie pe trupul tau din materiale fine si delicate la atingere: matase, satin, voal sau dantela, in culori discret asortate si linii care sa iti contureze apetisant fiecare forma a trupului.

Este o seara unica, nu ezita sa porti un ansamblu sic, ultrafeminin si exclusivist! Si… nu uita! Intre desuuri si rochia de mireasa trebuie sa existe o concordanta a culorii si materialului.

Ciorapi mireasa Angela Model 217, www.perfectdiva.ro - 30 ron. Dresurile Angela, pentru mireasa sunt conectionate din cea mai fina dantela si au banda dantelata elastica, pentru a se putea prinde la portjartier. Confera purtatoarei un aspect luxury, iar banda adeziva cu model dantelat este extrem de sexy.

Dresuri Heartdrops Stockings, www.sevensins.ro - 28,99 ron. Fini si senzuali, acesti ciorapi sunt seducatori gratie modelului rafinat al dantelei. Colant foarte fin cu banda din dantela, creat special pentru portjartier. Pe gambe, sunt decorati cu mici inimioare roz. Vei arata exceptional de sexy in ziua nuntii.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest