Iata cum arata sotia lui Ilie Nastase in rochia de mireasa

 Iata cum arata sotia lui Ilie Nastase in rochia de mireasa
 Iata cum arata sotia lui Ilie Nastase in rochia de mireasa  Iata cum arata sotia lui Ilie Nastase in rochia de mireasa  Iata cum arata sotia lui Ilie Nastase in rochia de mireasa

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au avut parte de o nunta de vis la Poiana Brasov. Petrecerea s-a tinut la un hotel de lux in prezenta a 300 de invitati, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Calin Popescu Tariceanu.


Mireasa a purtat o rochie simpla, in ton cu personalitatea ei, cu aplicatii din dantela in zona umerilor si a mainilor. Rochia de mireasa din dantela a fost creata in Romania si este vorba despre un model Mulaj Couture confectionat dintr-un material adus din Austria. Rochia de mireasa stil sirena i s-a potrivit perfect miresei, tinuta sa vestimentara fiind completata de un voal transparent.


Brigitte Sfat si Ilie Nastase s-au casatorit civil pe 17 iunie la Timisoara, iar sambata, 9 noiembrie cei doi au organizat o petrecere de nunta. Chiar daca nu s-au cununat religios, Ilie Nastase si Brigitte Sfat au tinut sa aiba o petrecere grandioasa la care au servit un tort etajat simplu, in timp ce atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Loredana, DJ Project si cantareata de muzica populara Adriana Antoni.


Cei doi indragostiti sunt impreuna din anul 2010. Amandoi au mai fost casatoriti. Ilie Nastase are cinci copii din casniciile anterioare, in timp ce proaspata lui sotie este mama a doi copii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest