DIY tratamente de beauty: Top 4 sfaturi si trucuri

DIY tratamente de beauty: Top 4 sfaturi si trucuri

Daca esti adepta tratamentelor de beauty naturale, te invitam sa descoperi top 4 sfaturi si trucuri de ingrijire a pielii. Vrem sa iti oferim alternative sanatoase la produsele cosmetice din comert incarcate cu substante chimice.

Pentru a obtine o piele sanatoasa si catifelata fara prea mare efort, te invitam sa descoperi mai jos cele mai tari tratamente de beauty.

Trateaza-te cu arbore de ceai
Uleiul obtinut din arborele de ceai este recunoscut din vechime pentru efectele sale antibacteriene. Miroase uimitor si ucide bacteriile cauzatoare de acnee. Uleiul din arbore de ceai curata porii si iti mentine pielea imaculata, fara pete.
Pune 1-2 picaturi de arbore de ceai pe un disc demachiant in combinatie cu ulei din nuca de cocos, ulei de masline, de jojoba sau apa purificata si tamponeaza zonele problema.

Scrub de buze cu lamaie
Pentru buze moi si apetisante, indeparteaza celulele moarte cu ajutorul unui scrub de lamaie. Amesteca 1 1/4 cana de zahar cu 1/2 cana de ulei de masline extra virgin si 2 lingurite de suc de lamaie. Combina toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient etans (cum ar fi un borcan cu capac) in frigider pentru a avea un exfoliant de buze la indemana pentru toate acele momente neasteptate cand ti se fura un sarut.

Masca cu turmeric pentru piele luminoasa
Machiajul zilnic a luat aspectul luminos pielii tale? Daca tenul tau este obosit, tern, o masca de turmeric ar putea face minuni pentru tine. Prepara aceasta masca organica din 2 linguri de ovaz macinate si adauga 1 lingurita de pulbere de turmeric, impreuna cu 3 linguri de lapte si o lingurita de miere. Amesteca bine pana obtii o pasta si apoi clateste fata dupa cateva minute. Vei obtine instantaneu un ten mai luminos si o piele mai fericita!

Obtine un bronz ciocolatiu, plin de stralucire
Ia din camara pudra de cacao daca vrei sa mirosi a ciocolata si sa obtii un bronz natural, fara sa mergi la solar. Pentru a obtine acest bronzant incredibil, amesteca pudra de cacao organica cu un pic de scortisoara si zahar pudra (sau pudra pentru copii). Nu exista nici o reteta exacta pentru acest autobronzant, deoarece depinde de tonul pielii tale!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest