Cum sa iti acoperi radacinile crescute intre doua vopsiri?

 Cum sa iti acoperi radacinile crescute intre doua vopsiri?

Daca ai obiceiul sa iti vopsesti parul des, este timpul sa renunti pentru ca aplicarea in exces a pigmentilor iti poate deteriora parul de la radacina. Pentru a masca firele de par naturale crescute intre doua vopsiri, poti aplica cinci trucuri de beauty inofensive pentru sanatatea parului.

Foloseste sampon uscat intre spalari
Ca sa nu te speli la cap aproape zilnic si sa nu se decoloreze vopseaua de par, iti poti curata parul intre doua spalari cu ajutorul samponului uscat. Aceasta pudra de par absoarbe excesul de sebum de la suprafata scalpului, lasand parul stralucitor cu curat. Poti folosi sampon uscat alb daca esti vopsita blond sau sampon in culori inchise care se aseamana la culoarea cu parul vopsit in nuante mai inchise. In acest fel vei acoperi si firele de par albe.

Alege o coafura care mascheaza radacinile
Cocul inalt, cozile impletite intr-o parte sau coafurile tip updo iti pot ascunde radacinile de par. Alege coafura potrivita stilului tau ca sa maschezi parul natural de la radacina.

Poarta cararea in alt sens
Din cand in cand trebuie sa porti parul coafat in mod diferit. Spre exemplu, daca iti faci carare pe partea dreapta mereu, mut-o pe partea stanga. Purtand cararea in acelasi sens la nesfarsit, parul devine mai plat in zona respectiva, iar radacinile devin mai inchise la culoare.

Mascheaza diferenta de culoare cu ajutorul unei coafuri dezordonate
De la bobul dezordonat la coafurile purtate pe plaja, daca ai parul vopsit estompeaza diferenta de culoare adoptand o coafura cu volum.

Foloseste corector pentru radacini
Markerul pentru mascarea firelor de par albe poate fi folosit cu succes si pentru a ascunde radacinile crescute intre doua vopsiri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest