Video: Cum sa iti intineresti pielea de pe gat in doar cateva clipe?

Video: Cum sa iti intineresti pielea de pe gat in doar cateva clipe?

Daca vrei sa iti intineresti pielea de pe gat in doar cateva clipe, Linda Gomez, inventatoarea sistemului Fullips folosit pentru marirea buzelor, vine la inceputul lui 2017 cu un nou trend in materie de beauty. De data aceasta, ea prezinta un secret de intinerire a pielii de pe gat.

Linda crede ca o femeie poate arata sexy si la 60 de ani daca foloseste cateva trucuri de frumusete, care mascheaza imperfectiunile pielii. Noua sa inventie nu te intinereste de fapt, ci te face sa arati cu cativa ani in minus doar in momentul in care folosesti un scotch special. Tot ce trebuie sa faci ca sa arati mai tanara este sa tragi spre ceafa pielea de pe gat si sa o prinzi la spate cu un fel de banda adeziva.

Lipiciul folosit este atat de puternic, incat este recomandat sa folosesti o lotiune atunci cand il dezlipesti, ca sa nu lase urme pe ceafa. Inconvenientul principal este ca pielea de pe gat nu va intineri, ci va trebui sa folosesti acest truc de fiecare data cand iesi din casa.

Desi aceasta metoda nu te scapa de barbia dubla sau de riduri, produsul de beauty al Lindei Gomez a devenit atat de popular, incat se vinde masiv online.

Un alt minus al acestei inventii este ca produsul nu poate fi folosit decat de femeile cu par lung, care pot masca scotch-ul aplicat pe ceafa cu ajutorul coafurii.

Urmareste in clipul video de mai jos ce trebuie sa faci ca sa iti intineresti pielea de pe gat in doar cateva clipe.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest